Cool Stuff

FASHION POLICE | Cele mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii

Iată care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de săptămâna aceasta!

Celebritățile de la Hollywood nu stau o clipă și de fiecare dată ne surprind cu ținute originale. Așa cum te-am obișnuit, la final de săptămână alegem cele mai bune ținute ale vedetelor și le analizăm. Prezente la diverse evenimente, vedetele au ales cele mai cool haine și au pășit pe covorul roșu unde au strălucit în fața fotografilor.

#1 Kim Kardashian



Vedeta de televiziune, Kim Kardashian a purtat o ținută impecabilă la un eveniment în Beverly Hills. Silueta vedetei arată incredibil, iar geanta cu care a accesorizat ținuta nu e ceva ce vezi în fiecare zi!

#2 Jennifer Lopez



WOW! Atât putem spune! Jennifer Lopez a atras toate privirile pe covorul roșu la MTV Music Video Awards. Cântăreața a îmbrăcat o rochie cu paiete argintii, la care a asortat o pereche de sandale în aceeași nuanță. J-Lo este super fit și a ținut să ne invidieze cu picioarele ei!

#3 Ciara



Ciara arată incredibil în rochia verde pe care a purtat-o la lansarea unui produs de make-up în New York. În vârstă de 32 de ani, Ciara ne surprinde mereu cu ținutele ei originale și cu silueta ei de invidiat!

#4 Jenna Dewan


Fosta soție a lui Channing Tatum, Jenna Dewan a arătat perfect într-o rochie vaporoasă la un eveniment în Pacific Palisades, Calif.

#5 Blake Lively



Blake Lively
nu este cunoscută doar pentru rolurile sale din filme, ci și pentru faptul că are unele dintre cele mai bogate garderobe de la Hollywood. Cât despre ținuta ei, avem numai cuvinte de laudă! Actrița a îmbrăcat un costum în carouri și a reușit să-i ofere look-ului masculin și o notă de feminitate. 

#6 Jennifer Garner



Actrița a ales să poarte o pereche de pantaloni Stella McCartney, la evenimentul organizat pentru noul ei film de acțiune, „Peppermint”. Jennifer Garner arată încrezătoare, dar și super cool în același timp!

#7 Vanessa Hudgens


Mereu cu zâmbetul pe buze, Vanessa Hudgens arată impecabil într-o rochie care ne aduce aminte de anii '90! 

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.