Cool Stuff

Iată care este cel mai bine plătit actor din 2018, deși nu a mai jucat într-un film de doi ani!

Uite cine a fost desemnat cel mai bine plătit actor al anului și asta nu datorită filmelor în care a jucat!

Revista Forbes a făcut public topul celor mai bine plătiţi actori din lume pentru 2018, iar George Clooney conduce clasamentul, cu toate că actorul nu a mai lansat niciun film de doi ani. George Clooney a câștigat anul acesta 239 de milioane de dolari, iar averea sa a crescut considerabil după ce a vândut compania „Csamigos Tequila” pe care o deținea, pentru 700 milioane de dolari.


Pe locul al doilea s-a clasat Dwayne Johnson, care a câştigat în total 119 milioane de dolari, podiumul fiind completat de Robert Downey Jr cu 79 de milioane de dolari, iar pe locurile următoare clasându-se Chris Hemsworth cu 64,5 milioane de dolari, Jackie Chan cu 45,5 de milioane de dolari şi Will Smith cu 42 de milioane de dolari.

George Clooney a apărut ultima dată pe marile ecrane în 2016, când juca în „Money Monster", de atunci actorul a mai jucat într-o reclamă pentru cafea şi a mai avut câteva de apariţii în serialul realizat după romanul „Catch 22", serial care este programat să fie lansat în 2019.

Cât despre cea mai bine plătită actriță din 2018, în fruntea topului se află Scarlett Johansson, care se estimează că ar fi câştigat 40,5 milioane de dolari. Angelina Jolie ocupă poziția a doua în clasamentul celor de a Forbes cu un câștig de 28 de milioane de dolari, fiind urmată de Jennifer Aniston cu 19, 5 milioane de dolari.

Lista celor mai bine plătite actrițe este completată de Jennifer Lawrence cu 18 milioane de dolari, Reese Witherspoon cu 16,5 milioane de dolari, Mila Kunis cu 16 milioane de dolari, Julia Roberts cu 13 milioane de dolari, Cate Blanchett cu 12,5 milioane de dolari, Melissa McCarthy cu 12 milioane de dolari şi Gal Gadot cu 10 milioane de dolari.

FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.