Cool Stuff

Celebrități de la Hollywood care au devenit tătici la vârste înaintate

Mai bine mai târziu decât niciodată!

Mai bine mai târziu decât niciodată! Se pare că vedetelor de la Hollywood nu le pasă la ce vârstă fac copii, așa că numeroase celebrități au devenit părinți la vârste înaintate.

1. Eddy Murphy


Eddie Murphy va deveni tată pentru a zecea oară, la 57 de ani, alături de partenera lui, actriţa australiană Paige Butcher, care are 39 de ani. Cei doi au deja o fiică, Izzy, în vârstă de 2 ani.

Murphy mai are opt copii din relaţii anterioare: Eric, în vârstă de 29 de ani, cu Paulette McNeely; Bria, în vârstă de 28 de ani, Miles Mitchell, în vârstă de 25 de ani, Shayne Audra, în vârstă de 23 de ani, Zola Ivy, în vârstă de 18 ani, şi Bella Zahra, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie Nicole Mitchell Murphy; Christian, în vârstă de 27 de ani, cu Tamara Hood, şi Angel Iris, în vârstă de 11 ani, cu Mel B.

2. Arnold Schwarzenegger


În 1997, la 50 de ani, starul din „Terminator" a devenit tatăl a doi copii. Primul, născut în septembrie '97 a fost un băiețel născut din căsnicia lui cu Maria Shriver, în timp ce cel de-al doilea, născut la doar o lună distanță, a fost copilul ilegitim pe care actorul l-a avut cu menajera familiei.

3. Bruce Willis


Actorul are patru copii, dintre care trei cu fosta soție, Demi Moore. Actuala sotie, Emma Heming, i-a adus pe lume încă o fetiță, Mabel Ray Willis, în 2012, pe când actorul avea 57 de ani.

4. Hugh Grant


Britanicul a devenit tată pentru prima dată la 51 de ani și a doua oară la 52 de ani. Când fiica și fiul lui vor împlini 30 de ani, starul din „Notting Hill" va aniversa 81 și, respectiv, 82 de ani.

5. Julio Iglesias


Cântărețul spaniol are 8 copii. Julio avea 54 de ani când i s-a născut cel de-al patrulea și 64 când s-a născut ultimul. Se pare că Enrique are o familie numeroasă la propriu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.