Kiss Music News

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani! Iată ce surpriză a pregătit familia artistului pentru fani!

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani! Iată ce surprize au pregătit membrii familiei sale pentru fani!

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani, iar cu această ocazie familia artistului a pregătit mai multe surprize pentru fanii săi. Pe canalul de YouTube al Regelui Pop puteți asculta începând de azi un remix al tuturor hiturilor lansate de Michael, semnat de celebrul producător Mark Ronson

Pe lângă asta, în Las Vegas va avea loc un spectacol susținut de Cirque du Soleil în memoria Regelui Pop, la care vor participa și copiii lui Michael, dar și frații săi, Jackie, Marlon și Tito. Organizatorii au  anunţat că toate încasările rezultate în urma acestui eveniment vor fi donate fundației The Elizabeth Taylor AIDS.

Michael Jackson a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru alții artiști, atât din punct de vedere muzical, cât și vestimentar, iar printre cei care i-au călcat pe urme se numără și sora sa mai mică. 

Janet Jackson a ținut să le reamintească fanilor săi cât de mult a ajutat-o Michael, de-a lungul carierei, postând un videoclip inspirat de „Remember The Time”. În clip, Janet apare în ipostaza unei regine, la fel cum a fost și Iman, în videoclipul lui Michael Jackson, din 1992.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.