Kiss Music News

Eminem și Dr. Dre au făcut din nou echipă și a ieșit ceva super tare!

Eminem a lansat cel de-al 10-lea album de studio!

Eminem își surprinde fanii cu un nou album, „Kamikaze”, iar noul material al artistului este o continuare a albumului „Revival” lansat în 2017. „Kamikaze” conține piese în care Eminem atacă diferite personalități, precum Președintele Statelor Unite, Donald Trump, dar și pe vicepreședintele Americii, Mike Pence.

„Kamikaze” este produs de Eminem și de Dr. Dre, cel care l-a descoperit pe Eminem și care i-a fost mentor în decursul carierei sale.

În piesele de pe noul material discografic, Eminem critică mai mulți rapperi celebri ai momentului, printre care Lil Pump, Kendrick Lamar, Big Sean, J. Cole, Tyler, the Creator, Machine Gun Kelly, Lil Yachty și Lil Wayne. De asemenea, se pare că artistul este supărat și pe Premiile Grammy, dar și pe jurnaliștii care i-au criticat albumul „Revival”.



Printre piesele de pe noul album al lui Eminem se numără și soundtrack-ul filmului „Venom”, în care actorul Tom Hardy îl interpretează pe faimosul personaj.

„Kamikaze” este cel de-al 10-lea album de studio al artistului, acesta lansând în trecut albumele „Revival”, „ The Marshall Mathers LP 2”, „Recovery”, „Relapse”, „Encore”, „The Eminem Show”, „ The Marshall Mathers LP”, „The Slim Shady EP” și „Infinite”.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.