Cool Stuff

Ce s-a întâmplat cu Cameron Diaz? Cum e viața actriței, departe de lumina reflectoarelor!

Iată ce se mai întâmplă cu Cameron Diaz de când s-a retras din lumina reflectoarelor!

De când a spus adio Hollywood-ului, Cameron Diaz a fost surprinsă din ce în ce mai rar de către paparazzi. Ultimul film în care a jucat a fost „Annie” din 2014, în care a făcut echipă cu Jamie Foxx. De atunci, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor, dedicându-se vieții de familie, fiind căsătorită cu Benji Madden, chitaristul trupei Good Charlotte.

De curând, Cameron a fost surprinsă de fotografi, mergând la cumpărături, îmbrăcată lejer, fără make-up. Se pare că acum, actrița nu mai ține cont de standardele hollywoodiene și încearcă să se bucure de viața simplă pe care a ales-o.

Cameron preferă să-și petreacă timpul alături de cumnata ei, Nicole Richie, sau să iasă la shopping cu fosta sa colegă din „Îngerii lui Charlie”, Drew Barrymore.

Pe lângă asta, Cameron Diaz a scris între timp două cărți despre îmbătrânire și despre ce înseamnă un stil de viață sănătos și cum să înveți să-ți iubești corpul. Asta înseamnă să ai timp liber!

Celebra actriță și-a celebrat cea de-a 46-a aniversare, pe 30 august, iar soțul ei a surprins-o cu cea mai romantică urare, pe Instagram.

La mulți ani, dragă! Sunt atât de multe lucruri de scris, atât de multe lucruri care mă fac să fiu mândru de tine și să-ți spun cât de specială ești. Îți mulțumesc pentru că ești cea mai bună prietenă a mea, cea mai tare parteneră și că m-ai condus spre acest drum al căsătoriei. Îmi place cum te bucuri de fiecare zi, compasiunea ta pentru lumea care ne înconjoară îți strălucește în privire, mă inspiri să fiu cel mai bun om din lume. Ești reală. Mă bucur să fiu al tău pentru totdeauna și să te numesc „a mea”. Dragoste adevărată.”, a scris Benji Madden.

În 2017, Cameron Diaz a declarat într-un interviu că a decis să se distanțeze de Hollywood, din cauza programului de muncă mult prea încărcat și din cauză că mereu era pe drumuri, departe de casă. Artista a declarat că și-a dorit mereu mai mult timp liber, pentru a se cunoaște mai bine și pentru a se bucura de liniște.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.