Cool Stuff

FASHION POLICE | Cine a purtat cel mai bine aceeași ținută

Aceeași ținută, două persoane diferite. Cine a purtat-o mai bine?

Nu am uitat că astăzi e vineri și e vremea să vă prezentăm cele mai cool ținute ale vedetelor de la Hollywood. De data aceasta, venim cu o nouă propunere și vă prezentăm câteva celebrități care au purtat exact aceleași ținute. 

Aceeași ținută, două persoane diferite. Cine a purtat-o mai bine?

#1 Kendall Jenner vs. Jennifer Lopez



Kendall Jenner și Jennifer Lopez au gândit la fel... mai mult sau mai puțin. Cele două au ales o rochie de inspirație religioasă și le-au purtat la două evenimente diferite. În timp ce Kendall Jenner a ales o rochie albă cu aplicații aurii pentru covorul roșu, Jennifer Lopez a ales să poarte același stil de rochie cu inserții aurii la unul dintre concertele sale. Ne pare rău pentru fanii modelului Kendall, însă câștigătoarea acestei bătălii este Jennifer Lopez! Atitudinea lui J-Lo scoate în evidență ținuta!

#2 Bella Hadid vs. Kim Kardashian



Bella Hadid și Kim Kardashian au siluete diferite și este normal ca rochia aleasă să nu le vină la fel. Cele două au ales o rochie din latex care se pliază pe formele lor, însă pentru noi câștigătoarea este Bella Hadid și asta pentru că supermodelul a ales să-și poarte părul prins pentru a-i pune în evidență gâtul și pentru a se observa mai bine decupajul rochiei. 

#3 Taylor Swift vs. Andreja Pejic



Fără dubii, câștigătoarea este Taylor Swift, care a ales să accesorizeze ținuta cu o pereche de sandale aurii și un clutch în aceeași nuanță. Coafura cântăreței se potrivește perfect cu acest look de zeiță!

#4 Taraji P. Henson vs. Miley Cyrus



Ambele vedete au ales o creație semnată Alexander Vauthier. Formele mai voluptoase ale lui Taraji P. Henson au pus în evidență rochia cu decupaje. Ne pare rău, Miley, poate data viitoare!

#5 Lucy Hale vs. Selena Gomez



Lucy Hale și Selena Gomez au ales o rochie mini creată de Dior pe care le-au accesorizat diferit. Câștigătoarea acestei bătălii este Selena Gomez! Pantofii artistei se potrivesc ținutei mult mai bine decât sandalele alese de Lucy Hale. În această bătălie a contat și coafura! În timp ce Lucy Hale a optat pentru un coc mai dezordonat, Selena Gomez a ales să poarte un coc strâns care să îi pună în evidență trăsăturile. 

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.