Hot On Kiss

Kiss FM este radioul numărul 1 din România! Vă mulțumim!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online! 

La Kiss FM, distracția începe de dimineață cu Rusu și Andrei, hiturile fresh le asculți cu Andreea Berghea, doza de fun continuă cu Ana Moga și cu Alex Vidia, iar seara îți reîncarci bateriile cu DJ Yaang și OLiX! 

În weekend-uri, Johnny și Soci îți dau trezirea de dimineață, iar apoi asculți cele mai fresh single-uri ale momentului cu Marian Maican, Cristi Nitzu și Dan Fințescu, iar seara te pregătești de party cu Marian Boba & Jonnessey! 

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale: 

Conform studiului de audiență realizat în perioada 23 aprilie - 12 august 2018 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.388.400 de persoane.

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat post de radio din România, cu o audiență medie zilnică de 2.388.400 de ascultători, în targetul național, 11+. Kiss FM este lider de audientă și în București, cu o cotă de piată de 13,2% in targetul comercial.

Vă mulțumim! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.