Cool Stuff

Ce se întâmplă cu Johnny Depp? Fosta lui iubită s-a întors în SUA, pentru a avea grijă de el!

Iată ce spun Alice Cooper și Vanessa Paradis despre starea de sănătate a lui Johnny Depp!

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Johnny Depp! Este actorul bolnav sau nu? Se pare că părerile sunt împărțite, pentru că Alice Cooper, colegul său din trupa The Hollywood Vampires afirmă că actorul se simte minunat și că nu a dat semne că ar fi bolnav. În schimb, Vanessa Paradis, fosta iubită a lui Johnny Depp, este îngrijorată de starea de sănătate a starului, așa că a plecat în Statele Unite, pentru a avea grijă de el.

Haideți să vedem părerile celor doi apropiați ai actorului!

Deși s-a măritat de curând cu regizorul Samuel Benchetrit, Vanessa Paradis nu ezită să-i sară în ajutor lui Johnny Depp, alături de care are doi copii. Frumoasa franțuzoaică și Depp s-au despărțit de șase ani, însă au fost împreună mai mult de un deceniu, așa că sentimentele dintre cei doi sunt în continuare destul de puternice.

Ca să-i fie bine Vanessei, copiii ei trebuie să fie fericiţi, așa că aceştia nu pot să fie fericiţi dacă tatăl lor nu e bine. De aceea, Vanessa are grijă de el”, a declarat o sursă apropiată actriței, pentru Radaronline.

Se pare că Johnny Depp are mari probleme cu somnul și că uneori durează chiar șase ore pentru a reuși să adoarmă. „Nu poate trăi fără Vanessa!”, a adăugat aceeași sursă.

În primăvară au fost făcute publice o serie de fotografii cu actorul, în care acesta era foarte slăbit și obosit, iar de atunci au început zvonurile legate de starea sa de sănătate. O publicație australiană a scris că Johnny Depp ar suferi de o boală gravă de ficat, din cauza excesului de alcool, dar și din cauza stresului cauzat de problemele financiare din ultimii doi ani.  

Pe de altă parte, Alice Cooper, colegul de trupă al lui Johnny Depp, a afirmat că actorul se simte foarte bine și că nu ar avea nicio problemă cu depresia.

Am auzit că Johnny Depp cântărește 50 de kilograme și că abia mai trăiește, că ar fi în depresie. Sunt pe drum cu el și nu l-am văzut niciodată mai sănătos, mai fericit. Mi se pare că este cel mai fericit tip pe care îl știu și cântă mai bine ca niciodată la chitară, aproape că râde lângă mine.

Nu este deloc adevărat ce se spune în presă. Îmi vine să îi întreb despre care Johnny Depp vorbesc? Îmi place să cred că Johnny Depp nu este deloc deprimat, că nu este bolnav, de fapt este sănătos tun! Și muncește din greu!

Stau cu omul ăsta aproape în fiecare zi, deci știu cum stă treaba!”, a declarat Alice Cooper pentru Metro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.