Kiss Music News

Liam Hemsworth are un obicei ciudat! Uite cum o enervează pe Miley Cyrus!

Se pare că Miley Cyrus e o pradă ușoară!

Chiar dacă Liam Hemsworth are milioane de dolari în cont și multe admiratoare, actorul are o plăcere vinovată, aceea de a o speria pe logodnica sa, Miley Cyrus. 

Lui Liam Hemsworth îi place să o sperie pe Miley Cyrus, spre deliciul fanilor săi de pe Instagram, iar aceștia sunt cât se poate de încântați de „spectacolul“ pe care actorul îl oferă. 

Iată ce film celebru i-a adus împreună pe Miley Cyrus și Liam Hemsworth!

În cel mai recent filmuleț, Liam a speriat-o pe Miley în timp ce aceasta îl aștepta într-o parcare, în mașină. Actorul se furișează în spatele ei și îi bate în geam, iar Miley îi cade pradă ușoară și se sperie.

 

Nu e prima oară când Liam îi joacă farse iubitei sale. Într-o altă zi, în timp ce se aflau în mașină, acesta conducea cu o mască pe față în timp ce făceau un filmuleț. Și de această dată, Miley s-a lăsat speriată spre amuzamentul actorului. 

Uite cum au sărbătorit Miley Cyrus și Liam Hemsworth Ziua Sf. Patrick!

Farsele lui Liam au început să apară pe rețelele sociale după ce în luna iulie existau zvonuri care spuneau că cei doi și-ar fi anulat nunta din cauză că se certau tot mai des. Deși gurile rele au spus că relația lor nu va rezista, Miley Cyrus și Liam Hemsworth încearcă să le arate tuturor că relația lor este puternică. 

FOTO&VIDEO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.