Kiss Music News

Toamna începe cu festivalul DAVA de la Sighișoara!

Te așteptăm la festivalul DAVA din Sighișoara, în perioada 8-9 septembrie 2018!

Credeai că dacă s-a terminat vara, s-au terminat și festivalurile? În toamna aceasta ne dăm întâlnire la festivalul DAVA, care îi va aduce la Sighișoara pe Stefano Noferini, Monkey Safari, Sébastien Léger, Simina Grigoriu, Wankelmut și  mulți alții!

Festivalul DAVA va avea loc în perioada 8-9 septembrie și vine cu două scene desprinse parcă dintr-o altă lume: Magic Tunnel & Origins. Și asta nu e tot, la festival vei avea parte de camping și cazare gratuită, în limita locurilor disponibile, dar și de alte activități cool, care vor fi organizate în cadrul evenimentului.

Peste 30 de DJ din Germania, Olanda, Marea Britanie, Italia, Slovenia și România te vor aștepta la Sighișoara, pentru a da tonul distracției! De la muzică house și deep house, până la minimal, progressive și techno, artiștii vor asigura buna dispoziție și un weekend memorabil! 

Pentru festivalul DAVA îți poți cumpăra bilet de o zi, la prețul de 99 de lei, sau un abonament de două zile la 199 de lei, care include și camping! De asemenea, există și bilete VIP la prețul de 499 de lei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.