Hot On Kiss

Te-ai săturat de gunoiul de pe stradă? Ieși la vânătoarea de deșeuri cu ajutorul unei aplicații!

Let’s Do It Romania îți vine în ajutor cu aplicația World Cleanup! Află mai multe acum!

Cu toții vrem să trăim într-o țară mai curată, fără să ne mai lovim de sticle, ambalaje și alte deșeuri, care ne încarcă parcurile, străzile și lacurile. Dar pentru asta, ar trebui să facem ceva, să conștientizăm că gunoiul există peste tot și că dacă nu depunem puțin efort, el nu va dispărea ca prin magie.

Tocmai de aceea, organizația Let’s Do It Romania îți vine în ajutor cu aplicația World Cleanup! Tot ce trebuie să faci, este să intri pe aplicație și să raportezi pe hartă locurile în care se află deșeuri. Nu uita că le poți strânge chiar tu, iar astfel poți anula semnalizarea făcută pe aplicație, iar astfel, vei știi că ai ajutat planeta să respire mai bine!

Nu uita că prin utilizarea acestei aplicații vei ridica nivelul de conștientizare globală în ceea ce privește problema deșeurilor, iar organizația Let’s Do It Romania va putea analiza mai bine amploarea acestei probleme, în funcție de datele colectate.

Cei de la Let’s Do It Romania vor transforma raportările tale în sesizări oficiale către autorităţi şi  vor monitoriza rezolvarea acestora. Până acum, 8.200 de voluntari digitali au descărcat aplicația, peste 400 de zone cu deşeuri fiind curăţate.

Nu uita că pe 15 septembrie, facem curățenie pe toată Planeta, într-o singură zi! Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament. România va organiza o Zi de Curățenie Națională pentru a șasea oară, după cele 5 acțiuni de succes desfășurate începând cu anul 2010. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.