Royals

Kate Middleton vs. Meghan Markle! Uite cine a fost aleasă cea mai stilată ducesă!

Iată care dintre cele două ducese a fost numită cea mai stilată figură regală!

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost aleasă cea mai influentă figură regală, potrivit unui top realizat de compania eBay. Potrivit companiei, ducesa a influențat alegerile vestimentare ale clienților platformei online.

Pe poziția a doua s-a clasat ducesa de Sussex, Meghan Markle, stilul ei vestimentar ieșind în evidență imediat după nunta sa cu Prințul Harry. Rochia pe care a purtat-o Meghan la nuntă, o creație semnată Givenchy, a crescut căutările privind ținutele realizate de designerul respectiv.

Cât despre Kate Middleton, ducesa a reușit să crească numărul căutărilor privind paltoanele pentru femeile însărcinate. Aceste căutări s-au triplat din luna noiembrie 2017, când ducesa a anunțat că va avea al treilea copil.



Rob Hattrell, vicepreşedinte eBay Marea Britanie, a spus: „În timp ce Meghan a fost clar principalul subiect al publicaţiilor de modă de anul acesta, stilul unic al lui Kate influenţează cumpărăturile pe eBay de la nunta sa din 2011".

Pe poziţia a treia în acest top s-a situat prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, fiica prinţului William şi a ducesei Kate Middleton. Coroana cu flori pe care a purtat-o la nunta ducesei Meghan, unde a fost domnişoară de onoare, a generat o creştere de 60% a căutărilor pentru produse similare.



Topul este completat de fratele mai mare al prinţesei Charlotte, prinţul George, în vârstă de cinci ani, pe poziţia a patra, şi de Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.



FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.