Cool Stuff

Uite care sunt artiștii români care au cel mai mare succes peste hotare

Iată care sunt artiștii care au cucerit inimile ascultătorilor din străinătate!

Dacă la noi în țară artiștii consacrați sunt iubiți de fanii lor, la fel stă treaba și peste hotare, unde cântăreții au reușit să cucerească milioane de ascultători. Artiștii noștri sunt populari în rândul vorbitorilor de limbă spaniolă, turcă, dar și suedeză.

Să ajungi în topurile din străinătate și să fii cunoscut este mai dificil, însă există cazuri în care artiștii ajung să fie mult mai apreciați de publicul străin.

Iată care sunt artiștii români cu cel mai mare succes în țările străine!

1. Inna

Inna este în continuare cântăreaţa cu cel mai mare succes internaţional de la noi. Artista se bucură de 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram și de milioane de ascultători, cei mai mulţi dintre aceştia fiind din Mexic, Chile şi Spania, urmaţi de cei din Suedia şi Finlanda.

2. Alexandra Stan

Alexandra Stan se poate lăuda cu 355 de mii de urmăritori pe Instagram și cu faptul că i-a cucerit pe britanici. Artista are ascultători și în Madrid, Ciudad de Mexico, Stockholm și Londra.

3. Andra

Mai ales după colaborarea cu David Bisbal pentru piesa „Without You“, Andra a atras fani latino-americani şi spanioli, dar şi din Singapore. Recent, cântăreața noastră a colaborat și cu Enrique Iglesias și Descemer Bueno pentru o nouă versiune a piesei „Nos Fuimos Lejos”, de data asta în limba română. 

4. Antonia

Cei care ascultă muzica Antoniei se află în special în Mexic şi ceva mai puţini în Spania, Turcia, Norvegia şi Stockholm.   

FOTO: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.