Smartfriend

Ce locuri trebuie neapărat să vizitezi până la 26 de ani!

Știi vorba aia: dacă nu te plimbi cât ești tânăr, atunci când o mai faci?

Știi vorba aia: dacă nu te plimbi cât ești tânăr, atunci când o mai faci? Ei bine, am ajuns și noi la concluzia asta și vrem să îți arătăm șase destinații cool, pe care trebuie neapărat să le vizitezi până la 26 de ani!

Dacă nu ai zburat până acum cu avionul, ne-am gândit să îți sugerăm o destinație mai aproape de casă!

Paris – pentru cei romantici și visători!

Te-ai gândit vreodată câtă istorie și culoare poate ascunde orice străduță din Paris? Nu vorbim doar despre  vibe-ul romantic al acestui oraș, ci și despre arhitectura sa impresionantă și despre energia celor care locuiesc acolo! Dacă vrei să vizitezi Parisul, ai grijă să adaugi pe lista ta Palatul Versailles și Muzeul Louvre, un prânz la Turnul Eiffel și o cină într-un vas de croazieră pe Sena! Și pentru că ești cam mare pentru Disneyland, îți sugerăm să vezi un show la Moulin Rouge, celebrul cabaret francez!

Barcelona – pentru cei cu sangre caliente!

Dacă îți place muzica latino, atunci fă-i o vizită Shakirei în Barcelona! S-ar putea să nu o găsești acasă, dar măcar vei avea ocazia de a te plimba pe cele mai întortocheate străduțe, vei mânca cele mai bune sandwich-uri cu jamon și te vei fotografia cu toate clădirile de inspirație gaudiană. Poți să iei funicularul și să ajungi „on the top of the world”, adică pe crestele înalte ale Barcelonei, de unde poți admira întregul oraș.

Bali – pentru cei care adoră soarele!

Dacă ajungi în Bali, nu te rezuma doar la a sta la soare și a te relaxa cu un cocktail. Ia-ți inima în dinți și încearcă o excursie în junglă, alături de un ghid. Nu uita să vizitezi unul dintre templele din Bali! Cel mai interesant ar fi Ulun Danu, unul dintre simbolurile acestei destinații exotice. Și dacă tot ajungi acolo, încearcă și cea mai scumpă cafea, Kopi Luwak. Să ne spui dacă ți-a plăcut gustul ei!

Cuba – pentru cei nostalgici!

Havana-ooh-na-na! Asta ne vine în cap când vine vorba de Cuba! Nu o să o întâlniți acolo pe Camila Cabello, dar cu siguranță vă veți simți ca și când ați făcut o călătorie în timp, la urma urmei vorbim despre o țară comunistă. Totuși, cubanezii sunt niște oameni cu zâmbetul pe buze, care știu să se distreze și să te facă să uiți de problemele de acasă, cu un pahar de rom, un trabuc și o cafea aromată.

Hong Kong – pentru cei care iubesc agitația!

Hong Kong este locul perfect pentru cei care vor să se piardă în mulțime! Acest oraș nu pare să doarmă niciodată, ținând cont că agitația este la ea acasă. Luminile zgârie norilor sunt aprinse întreaga noapte, așa că nu ai cum să te simți singur, pentru că oriunde vei întoarce capul, vei vedea culori și oameni care se simt bine. Din Hong Kong, poți să dai o fugă în Macao, Las Vegasul Chinei, unde vei găsi cele mai tari cazinouri.

Dubai – pentru cei care iubesc nisipul!

Dacă îți place shopping-ul, atunci Dubai este cu siguranță raiul mall-urilor și al hotelurilor. Neapărat trebuie să vizitezi Burj Khalifa și cartierul Deira, unde vei găsi un bazar cu lucruri mult mai ieftine decât în centrele comerciale. Și dacă tot ai ajuns într-un loc cu plaje de vis, ce zici de o vizită în deșert? Te gândești la cămile, noi ne gândim la un safari cu o mașină 4x4!

Cum ar fi dacă ți-ai scutura telefonul și ai ajunge instant într-unul din aceste locuri? Acum se poate! Nu vorbim despre un tur virtual, vorbim despre o călătorie pe bune, pentru tine și prietenii tăi! Descarcă Vodafone Shake, activează ofertele gratuite și poți câștiga excursii în destinații exotice! Și pentru că totul este pentru tineri, excursiile cuprind drumul și cazarea, dar și activități super tari în program!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.