Cool Stuff

Iată cât de răsfățați sunt copiii vedetelor de la Hollywood

Atunci când mama ta e Kim Kardashian și tatăl tău Kanye West îți permiți să ceri orice!

Când ești copilul unei celebrități de la Hollywood poți să spui că îți permiți să ceri orice. Haine scumpe, petreceri sofisticate și bijuterii mai scumpe decât un apartament în București, acestea sunt lucrurile cu care vedetele își răsfață odraslele. Unii dintre ei au chiar case și iahturi, copilăria lor fiind departe de a fi una obişnuită.

Iată cu ce își răsfață vedetele de la Hollywood copiii!

1. Suri Cruise



În trecut, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a fost declarată cel mai „fashionist” copil de la Hollywood. Atunci când nu merge la cafenele scumpe sau la salon cu mama ei, Suri merge la cumpărături! Fetița lui Tom Cruise se poate lăuda cu haine scumpe de la designeri precum Dolce&Gabbana, Marc Jacobs sau Salvatore Ferragamo.

Se pare că Suri e conștientă că i se poate oferi orice, așa că într-o noapte aceasta le-a cerut celor de la room service să-i aducă, în miezul nopții, o brioșă de ciocolată pe o farfurie aurită.

2. North West



Alături de frații ei, Saint West și Chicago West, North este extrem de răsfățată de părinții săi Kim Kardashian și Kanye West.

În dressingul lui North se găsesc jachete de la Balmain, rochii Oscar de la Renta, pantofi Charlotte Olympia, dar şi întreaga colecţie Yeezy Kids din linia ves­timentară a lui Kanye.

3. Blue Ivy



Fiica cea mare a lui Beyoncé şi Jay-Z, a primit cadouri în valoare de 1,5 milioane de dolari încă din primele zile de viață!

În 2016, Blue Ivy a mers alături de mama sa la premiile MTV Video Mu­sic Awards purtând o rochie Mischka Aoki, în valoare de aproximativ 11.000 de dolari, accesorizată cu o tiară cu diamante de la Lorraine Schwartz şi cu pantofi Giusep­pe Zanotti.

4. Zahara Jolie-Pitt



Se pare că atunci când a împlinit vârsta de șapte ani, Zahara a fost răsfățată de mama sa cu o nouă garderobă, dar și cu o petrecere cu tematică, în valoare de 20.000 de dolari.

5. Max Liron Bratman



În timp ce majoritatea copiilor de vârsta sa se joacă cu mașinuțe din plastic, copilul Christinei Aguilera se „joacă” cu un iacht, în valoare de 30.000 de dolari.

6. Copiii familiei Beckham



La vârsta de opt ani, Romeo Beckham era numit unul dintre cei mai bine îmbrăcați „băr­baţi“ din lume într-un top realizat de către cei de la GQ, iar la 10 ani a devenit imaginea Burberry Kids.

Brooklyn, cel mai mare dintre băieții Beckham a apărut deja pe copertele unor reviste renumite precum Vogue sau Dazed, iar Harper Beckham se poate lăuda și ea cu o garderobă impresionantă cu haine semnate Chloe, Marc Jacobs, Stella McCartney sau Burberry.

FOTO: Slice

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.