Kiss Music News

FOTO | Cum a arătat prima zi de școală pentru copiii artiștilor din România!

Iată cum a arătat prima zi de școală pentru copiii vedetelor din România!

Mai știi emoțiile din prima zi de școală? Când nu știai ce să-ți pui în ghiozdan, când erai îmbrăcat cu cele mai frumoase haine și când te întrebai oare cum vor fi noii tăi colegi... Aceste vremuri le-au retrăit ieri și artiștii de la noi, care și-au însoțit copiii, în prima zi de școală.

Mămicile i-au îmbrăcat pe cei mici cât mai cool, le-au făcut freza și le-au pregătit ghiozdănelul, și apoi gata de poze! Haideți să vedem cum au arătat copiii vedetelor de la noi, în curtea școlii!

Nicholas nu mai e Piticholas, după cum spune Elena Gheorghe! Artista și soțul ei sunt super entuziasmați de faptul că băiețelul lor a început clasa zero! În curând îi vedem și la grădiniță, cu micuța Amelie!

Și Andra a fost emoționată pentru David, care a început ieri clasa întâi! Fiul artistei a fost surprins în timp ce răsfoia curios abecedarul, pregătit să afle ce-l așteaptă în acest an școlar. 

Andreea Bănică este deja obișnuită cu prima zi de școală, ținând cont că fiica ei, Sofia, a început ieri clasa a IV-a. Cele două s-au filmat în curtea școlii și au arătat fabulos! 

Nici Anca Serea și Adrian Sînă nu au ratat prima zi de școală, însoțindu-i pe Sarah și Noah la festivitatea de deschidere a anului școlar. Cei doi s-au fotografiat cu copiii îmbrăcați în uniforme, iar peste ani cuplul își va aduce aminte cu drag de aceste amintiri!

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.