Kiss Music News

VIDEO | Ce semnifică tatuajele pe care MALUMA și le-a făcut de-a lungul timpului

Primul tatuaj al lui MALUMA a fost la vârsta de 14 ani!

Cu toții îl cunoaștem pe MALUMA drept „Pretty Boy”, atât pentru atitudinea lui sexy și cât și pentru tatuajele sale de „băiat rău”. Dacă te-ai întrebat vreodată ce semnifică tatuajele pe care artistul columbian le are, ei bine, cei de la GQ au reușit să afle secretele din spatele acestora. Se pare că o parte din tatuajele lui MALUMA semnifică spiritualitatea sa, dar și tributuri aduse familiei sale.

Iată cum arată 24 de ore din viața lui MALUMA!

Încă de când eram mic am fost deschis la minte”, a spus MALUMA despre primul său tatuaj pe care și l-a făcut la 14 ani. Artistul și-a tatuat numele de scenă pe piciorul stâng, iar pentru cei care nu știu, numele său de scenă este un tribut adus familiei sale și este compus din numele părinților săi și a surorii sale: mama (MArgie), tatăl (LUis) și sora (MAnuela).



Artistul a vorbit după despre tatuajele de pe brațul stâng, care au fost realizate de un prieten apropiat de-al său din Bogota. Pe mâna sa stângă se află numele primului său album, „Magia”, o bufniță care reprezintă înțelepciunea și primul său tatuaj mare, Buddha.

Iată cum arăta în copilărie celebrul MALUMA!

Sunt catolic, dar îmi place să iau tot ce-i mai bun din fiecare religie”, a spus MALUMA. Pe brațul drept, MALUMA și-a tatuat un trandafir care semnifică respectul pentru femei, calul său, Hercules, și patru elefanți care reprezintă familia sa.

Unul dintre tatuajele sale preferate este un leu pe care îl are pe partea stângă a pieptului și care reprezintă puterea de care a avut nevoie atunci când a trecut prin perioade grele la o vârstă fragedă.

Cât despre tatuajele pe gât și pe față, MALUMA a recunoscut că „sunt prea mult” și prea „dure” pentru el.



 VIDEO: YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.