Kiss Music News

Black Eyed Peas au lansat o continuare pentru hitul „Where Is The Love?”! Ascultă acum noul single!

Trupa Black Eyed Peas ne surprinde cu un nou single „Big Love”, ale cărui versuri ascund mesaje politice, toate făcând referire la Donald Trump.

Trupa Black Eyed Peas ne surprinde cu un nou single „Big Love”, ale cărui versuri ascund mesaje politice, toate făcând referire la Donald Trump. Piesa este o continuare a hitului „Where Is The Love”, și va fi inclusă pe albumul Masters of The Sun, care va fi lansat pe 12 octombrie.

Pentru că piesa are o temă politică, trupa a decis să doneze toate încasările de pe urma ei, fundației „March For Our Lives” și familiilor de imigranți din grupul „Families Belong Together”.

Din păcate, pe piesă nu vom auzi vocea lui Fergie, care a decis să ia o pauză și să se concentreze pe cariera sa solo. Deși cei patru membri s-au reunit de Ziua Americii, postând chiar și o fotografie pe Instagram, se pare că deocamdată aceștia nu se vor întoarce împreună în studio.

Totuși, will.i.am a declarat anul acesta că trupa nu va exclude o colaborare cu Fergie, pe viitor. Deci asta înseamnă că cei patru sunt în continuare prieteni, iar Fergie va avea mereu o ușă deschisă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.