Cool Stuff

FOTO | Un cuplu s-a căsătorit la ZOO! Iată cele mai amuzante reacții!

Un cuplu a decis să se căsătorească la Grădina Zoologică din Minnesota, iar imaginile de la nuntă sunt absolut amuzante!

Un cuplu a decis să se căsătorească la Grădina Zoologică din Minnesota, iar imaginile de la nuntă sunt absolut amuzante! Vedeta evenimentului a fost un urs grizzly, care nu părea că înțelege foarte bine ce se întâmplă în jurul său, iar reacția sa este genială!

Imaginile au fost ideea fotografului. Cei de la ZOO ne-au spus că sunt norocoși că am reușit să facem o poză cu unul dintre „locatari”. Animalele se retrag de obicei să mănânce, la ora la care aveam programată ceremonia. Dar un urs grizzly a fost drăguț și ne-a dat binecuvântarea sa”, a povestit mirele.

Acest urs ne aduce aminte de acel personaj din filme, care este îndrăgostit în secret de mireasă și trăiește cu o ultimă speranță până în ziua nunții. Ne pare rău dacă i-au fost rănite sentimentele!

Oricum, se pare că nunțile la ZOO au devenit un trend, pentru că și alte cupluri se laudă cu fotografii la fel de amuzante, ca și cele din Minnesota!

Foto: BoredPanda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.