Game Of Thrones

FOTO | Unde se va filma continuarea serialului "Game Of Thrones"

Serialul Game Of Thrones va avea parte de o continuare, iar filmările vor începe chiar luna aceasta.

Serialul Game Of Thrones va avea parte de o continuare, iar filmările vor începe chiar luna aceasta. Se pare că HBO ar fi închiriat Castelul Penrhyn din Ţara Galilor, încă de la începutul lunii, iar echipa va filma acolo patru zile săptămâna aceasta, urmând să continue peste trei săptămâni.

The National Trust, cei care deţin castelul, au declarat că scenele vor fi filmate în mai multe camere şi arii ale castelului, dar şi în grădina acestuia. Fotografiile vor fi interzise pe toată perioada filmărilor, care vor începe de pe 17 septembrie, până pe 5 octombrie.

Organizaţia nu a fost şi alte detalii despre filmări, însă au declarat că HBO pregăteşte ceva super tare şi puţin diferit de ce am văzut până acum. Pregătirile au început încă de luni, iar la casting-urile locale au fost chemate doar persoane trecute de 50 de ani.

HBO a declarat deja că acţiunea “va avea loc cu sute de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones”, şi că serialul va prezenta adevărata origine a Umblătorilor Albi, dar şi legenda familiei Stark.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.