Kiss Music News

O mai știi pe Avril Lavigne? Iată ce s-a întâmplat cu artista!

Avril Lavigne va lansat în curând un nou album!

Avril Lavigne făcea furori la începutul anilor 2000, mai ales cu atitudinea ei de puștoaică rebelă. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără „Girlfriend”, care era pe buzele tuturor fetelor. Anii au trecut, iar Avril a avut două căsătorii nereușite și probleme grave de sănătate, motiv pentru care a ales să facă o pauză de la cariera sa muzicală.

Artista și-a lansat cel de-al cincilea album în 2013, iar în 2015 a fost diagnosticată cu boala Lyme. O boală cauzată de o infecție bacteriană, care poate duce la probleme psihice și fizice foarte grave, dacă nu este depistată la timp.

Cântăreața a fost surprinsă zilele trecută pe stradă, înainte de a intra în studioul în care este înregistrată emisiunea lui Jimmy Kimmel, în Los Angeles, artista purtând o rochie albă despicată. Se pare că în urma bolii, Avril Lavigne a rămas cu câteva kilograme în plus, însă zâmbetul de pe fața ei ne spune că a ieșit cu fruntea sus din această perioadă.



Am petrecut ultimii câțiva ani stând în pat, acasă, suferind de boala Lyme. Au fost cei mai urâți ani din viața mea, am suferit atât fizic, cât și mental”, a declarat Avril.

Avril Lavigne, ajunsă la vârsta de 33 de ani, a declarat că a „acceptat moartea” după ce a fost diagnosticată cu cumplita boală Lyme, care i-a făcut corpul „să nu mai funcționeze”. Cântăreaţa le-a transmis fanilor o scrisoare în care a detaliat perioada dificilă prin care a trecut.

Mi-am petrecut ultimii ani acasă, bolnavă. Au fost cei mai răi ani din viaţa mea, am trecut prin bătălii fizice şi emoţionale. Am reuşit să transform lupta mea în muzică de care sunt foarte mândră. Am scris şi am înregistrat piese în pat sau pe canapea. Vă spun sincer că muzica m-a ajutat să mă vindec, m-a ţinut în viaţă“, a mărturisit artista.

Cântăreaţa a înființat şi o fundaţie prin care ajută persoanele care suferă de Lyme. Înainte de a primi diagnosticul corect, s-a crezut că artista suferă de depresie şi trebuie să ia o pauză de la cariera muzicală.

Credeam că mor, fiindcă nu puteam să mănânc, să vorbesc sau să mă mişc“, a mărturisit Lavigne în trecut.

Artista va lansa în curând un nou album și îi asigură pe fani că va merita așteptarea!

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.