Cool Stuff

FASHION POLICE | Cele mai bune ținute de la New York Fashion Week

Săptămâna Modei de la New York se încheie astăzi, iar noi vă prezentăm cele mai cool ținute ale vedetelor!

Astăzi este ziua în care Săptămâna Modei de la New York se încheie, iar noi am ales ținutele care ne-au plăcut cel mai mult. Vedetele au mers la diverse prezentări de modă, așa că noi am pus ochii pe câteva dintre ținutele lor.

Iată care sunt cele mai bune ținute pe care le-au purtat vedetele la New York Fashion Week!

1. Kaia Gerber



Fiica lui Cindy Crawford a mers la câteva prezentări de modă, unde a defilat pentru unii dintre cei mai mari designeri ai momentului, iar ținuta unisex pe care a ales să o poarte îi vine excelent, mai ales că a accesorizat cu o pereche de cercei rotunzi, iar pentru coafură a ales un wetlook.

2. Priyanka Chopra



Proaspăt logodită cu Nick Jonas, frumoasa actriță a avut o apariție surprinzătoare pe străzile New York-ului. Ochelarii mini inspirați din anii '90 au completat ținuta vedetei.

3. Bella Hadid



Bella Hadid a avut una dintre cele mai WOW apariții de la petrecerea Harper's Bazaar! Supermodelul a purtat un costum „catsuit” transparent, care i-a pus în evidență picioarele lungi.

4. Cardi B



Putem spune că această ținută o pune în valoare pe Cardi B! Artista a accesorizat rochia cu o pereche de sandale cu barete subțiri și cu o pereche de cercei lungi. 

5. Alessandra Ambrosio



O ținută din care ne putem inspira! Alessandra Ambrosio ne arată cum putem purta sezonul acesta botinele! Supermodelul a ales să poarte o rochie lungă tip furou pe care a accesorizat-o cu un plic mare, o pereche de ochelari în stilul anilor '90 și cu o centură în talie, toate semnate de Gucci!

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.