Cool Stuff

Iată ce planuri are Maisie Williams după ce se va încheia ultimul sezon din „Game of Thrones”!

Se pare că Maisie Williams a trecut deja peste rolul Aryei Stark!

Filmările ultimului sezon din „Game of Thrones” s-au încheiat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca sezonul opt să apară pe micile ecrane. Dacă aceștia se întreabă ce vor face după ce serialul se va încheia, presupunem că și actorii se întreabă același lucru. Ei bine, Maisie Williams, cea care o interpretează pe Arya Stark și-a găsit deja un alt rol.

Iată ce ar putea să piardă Daenerys Targaryen în ultimul sezon din Game of Thrones!

Actrița în vârstă de 21 de ani a primit un rol în animația science-fiction „GEN:LOCK”, unde va interpreta rolul unei hackerițe, Cammie MacCloud. Acțiunea serialului are loc în viitor pe Pământ, unde un grup de tineri piloți sunt angajați să controleze roboți uriași.

Nu este prima oară când Maisie Williams joacă în seriale sci-fi, pentru că aceasta a avut apariții în trecut în serialul „Doctor Who”, unde a jucat rolul lui Ashildr.



Producătorul serialului, Gray G. Haddock a avut numai cuvinte de laudă la adresa actriței menționând că „Să lucrezi cu Maisie este o plăcere, energia și simțul umorului pe care i-l aduce lui Cammie este cu adevărat minunat”.

Maisie Williams va juca alături de David Tennant, Micharel B. Jordan, Dakota Fanning și Kōichi Yamadera, iar serialul va fi lansat în ianuarie 2019.

FOTO&VIDEO: IMDB, YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.