Kiss Music News

VIDEO | Justin Bieber i-a făcut logodnicei sale o serenadă în fața Palatului Buckingham

Justin Bieber este din ce în ce mai romantic!

După numeroasele zvonuri în care se spunea că s-au căsătorit în secret, Justin Bieber și Hailey Baldwin au decis să lase totul în urmă și să meargă într-o excursie în Londra. În timp ce vizitau orașul londonez, Justin Bieber s-a oprit în fața Palatului Buckingham și i-a făcut o serenadă logodnicei sale.

Iată ce e dispusă să facă Hailey Baldwin pentru a petrece mai mult timp cu Justin Bieber!

Justin Bieber și-a scos chitara și a surprins-o pe Hailey Baldwin în fața mai multor curioși. Cântărețul și-a declarat iubirea față de supermodel și a cântat o variantă acustică a piesei sale „Cold Water”, în colaborare cu Major Lazer și MO. Justin Bieber a încercat să își ascundă fața cât de mult a putut cu gluga de la hanorac, însă fanii tot l-au recunoscut și s-au apropiat pentru a-l asculta.

În acest timp, Hailey îl filma pe Justin, iar pe chipul ei se putea citi fericirea. După micul concert de la palat, cei doi au fost văzuți ținându-se de mână și îndreptându-se spre London Eye.



Săptămâna trecută se zvonea faptul că Justin și Hailey s-au căsătorit în secret, după ce au fost văzuți intrând la Starea Civilă de unde și-ar fi ridicat certificatul de căsătorie, însă Hailey a negat aceste zvonuri într-un mesaj pe Twitter în care a declarat că încă nu s-a căsătorit.

Starul canadian, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani în timpul unei cine romantice, în Bahamas.

FOTO&VIDEO: MetroNews, Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.