Kiss Music News

Ce formație celebră va cânta în pauza de la Super Bowl 2019

În februarie, cei mai puțin pasionați de fotbal vor avea parte de un mega concert!

Trupa Maroon 5 a fost aleasă pentru a concerta în pauza celui mai important meci din campionatul de fotbal american, Super Bowl. În ultimii ani, spectacolul din pauza meciului a devenit din ce în ce mai așteptat, mai ales pentru cei care nu sunt neapărat pasionați de fotbal. La ediția de anul acesta, Justin Timberlake este cel care a oferit un show de excepție.

Uite cum au cântat băieții de la Maroon 5 deghizați la metrou!



Potrivit „Variety”, cei de la Maroon 5 au fost aleși să cânte în pauza meciului Super Bowl 2019, care va avea loc pe 3 februarie, deși trupa nu a făcut niciun anunț oficial.

Este o tradiție a Super Bowl să se speculeze asupra artiștilor care vor cânta la Pepsi Halftime Show. Lucrăm în continuare cu Pepsi, sponsorul nostru, și nu avem niciun anunț de făcut legat de următorul spectacol de la Super Bowl“, a declarat un reprezentant NFL.



Pentru prima dată în 19 ani, Super Bowl se va ține în Atlanta, Georgia, locul unde s-au născut mai mulți artiști celebri, printre care și Usher. Se pare că multe persoane au fost dezmăgite de alegerea trupei americane.

De-a lungul anilor, printre artiştii care au cântat la Super Bowl se numără Madonna, Prince, The Black Eyed Peas, Beyonce, Michael Jackson, Bruce Springsteen, U2 etc.

FOTO: Pitchfork, ThoughtCo

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.