Cool Stuff

Patru vedete de la Hollywood care și-au început cariera la Disney Channel! Le recunoști?

Nu, nu este Selena Gomez și nici Miley Cyrus!

Chiar dacă au devenit celebri datorită reușitelor personale pe care le-au obținut de-a lungul timpului, există cateva vedete și câțiva artiști de la Hollywood care înainte să-și dobândească statutul de celebrități au fost ajutați la îndeplinirea acestui vis de către cei de la Disney, acolo unde s-au lansat.

În 1993, Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera și Ryan Gosling s-au alăturat celui de-al șaselea sezon al Clubului lui Mickey Mouse pe Disney Channel, locul de unde cei patru aveau să se lanseze în lumea showbiz-ului.



Justin, Britney și Christina i-au impresionat pe directorii de casting la audițiile din Orlando, Statele Unite, în timp ce Ryan a lăsat o impresie bună la Montreal, Canada. Potrivit producătoarei și co-coregrafei musicalului Mickey Mouse Club, Sarah Elgart, Disney a ținut audiții și în alte orașe în afară de New York și Los Angeles, fiind în căutarea celor mai talentați copii americani, aceștia făcând o excepție pentru Ryan Gosling, care este canadian.



Când a debutat la Mickey Mouse Club (MMC), Christina Aguilera avea 12 ani, în timp ce Britney Spears avea doar 11 ani când și-a primit urechile de Mickey Mouse, aceasta impresionând cu mișcările ei de dans.



Sarah Elgart spunea despre Britney și Justin, că amândoi aveau „un talent înnăscut și sincer” când venea vorba de dans.

Amândoi au muncit din greu și au apreciat fiecare moment petrecut acolo”, a mai spus producătoarea show-ului.

Pe de altă parte, Ryan nu era prea talentat nici la dans, nici la cântat, însă era carismatic și potrivit lui Sarah Elgart „foarte amuzant”.

În timp ce Christina era „vocea” emisiunii, iar Britney și Justin copiii cu mișcările potrivite, Ryan Gosling era copilul carismatic.

 

Mulți ani mai târziu, Britney Spears, Christina Aguilera și Justin Timberlake aveau să cucerească topurile muzicale naționale și internaționale și să adune mii de fani la concerte, iar Ryan Gosling avea să câștige Globul de Aur în 2017 pentru „cel mai bun actor” în musicalul „La La Band”.

FOTO&VIDEO: E!News, YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.