Kiss Music News

Adela Popescu, Andreea Ibacka și Feli - cele mai adorabile momente din timpul sarcinii!

Feli, Adela Popescu și Andreea Ibacka așteaptă barza în această toamnă, iar noi abia așteptăm să le vedem cu cărucioarele la plimbare!

Feli, Adela Popescu și Andreea Ibacka așteaptă barza în această toamnă, iar noi abia așteptăm să le vedem cu cărucioarele la plimbare! Cele trei viitoare mămici din showbizul românesc postează mereu fotografii adorabile cu burticile lor și ne arată cât de active sunt, prin postările de pe Instagram.

Atunci când nu se află la filmări alături de Cove, Adela Popescu gătește, călătorește și își petrece timpul alături de soțul ei și de băiețelul lor, Alexandru. Pe lângă asta, Adela își face timp și pentru prieteni și ne-a surprins cu o fotografie alături de Andreea Ibacka! Cele două sunt adorabile în ipostaza de viitoare mămici.

Se pare că sarcina o inspiră pe Feli, care și-a surprins fanii cu mai multe schimbări de look, dar și cu câteva piese noi. Artista a avut o vară plină de concerte și de evenimente alături de colegii ei de la HaHaHa Production, așa că suntem siguri că va fi o mămică plină de energie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.