Royals

VIDEO | Prințul Harry, cel mai amuzant invitat de la lansarea cărții de bucate a lui Meghan Markle

Iată cât de amuzant a fost Prințul Harry la lansarea cărții de bucate a lui Meghan Markle!

Prințul Harry a însoțit-o joi pe Meghan Markle la lansarea cărții sale de bucate, Together: Our Community Cookbook, care a avut loc la Kensington Palace. Deși Ducesa de Sussex ar fi trebuit să fie vedeta evenimentului, soțul ei a fost cel care a reușit să atragă atenția tuturor, cu stângăciile sale.

Se pare că Prințul Harry ar fi vrut să imite gestul lui Meghan Markle și ar fi încercat să o pupe pe obraz pe Ghaswala, coordonatoarea proiectului Hubb Community Kitchen. Din păcate, gestul Prințului Harry a părut unul forțat, sau cel puțin dezorientat, așa că în cele din urmă, acesta i-a transmis un pupic în aer și a început să râdă. Momentul ne-a adus aminte de acele întâmplări în care un băiat încearcă să sărute o fată în club, iar aceasta îl evită, mișcându-și capul dintr-o parte în alta!

La un moment dat, în timpul evenimentului a început să bată vântul destul de tare, deranjându-i părul lui Meghan Markle. Prințul Harry a fost pe fază și i l-a aranjat imediat, încercând să nu o întrerupă din conversația pe care o avea. Orice femeie și-ar dori un soț atent și grijuliu ca Prințul Harry!

Cartea Together: Our Community Cookbook cuprinde 50 de rețete și o prefață scrisă de Meghan Markle, iar toate încasările vor fi transformate în fonduri pentru echipa de voluntari, care va găti în fiecare zi pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.