Cool Stuff

FASHION POLICE | Cele mai bune ținute ale lui Gigi Hadid

Iată cele mai bune ținute ale supermodelului!

Gigi Hadid este o sursă de inspirație pentru o mulțime de femei din toată lumea! Gigi a defilat la New York Fashion Week pentru cei mai în vogă designeri ai momentului și este una dintre cele mai populare supermodele! 

Gigi Hadid are un stil extrem de cool și este o prezență constantă în topurile celor mai bine îmbrăcate modele. Iată cele mai bune ținute ale supermodelului de-a lungul timpului! 

1. Animal print!



Cu pantofii potriviți, orice ținută va arăta chic! Gigi Hadid ne-a arătat acest lucru accesorizând o pereche de botine din leopard cu o cămașă de inspirație masculină. 

2. Cat eye!



Cine spune că nu poți purta pantaloni de trening cu sandale cu toc? Acest trend a fost adoptat chiar și de vedetele din România, bucurându-se de un mare succes. Deși este un look dificil de accesorizat, Gigi Hadid a reușit să scoată tot ce-i mai bun din aceast look și să adauge o pereche de ochelari mini, care îi dau ținutei o notă futuristă. 

3. Biker!



O ținută ușor de purtat și lejeră! Gigi a ales un look de „biker”, purtând o geacă supradimensionată din piele, la care a adăugat o pereche de bocanci. Un outfit „all black” perfect!

4. Matrix


Gigi Hadid și Zayn Malik au ales să poartă ținute inspirate de Keanu Reeves în „Matrix” și le-a reușit! 

5. Disco Queen



Gigi Hadid știe cum să cucerească covorul roșu! La premiile Fashion Awards 2018, modelul a arătat precum o regină disco! 

6. All white



Atunci când purtați orice fel de haine atitudinea este cea care contează, iar Gigi nu duce lipsă! 

FOTO: Cosmpolitan

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.