Kiss Music News

Drake, mult prea apropiat de o puștoaică de 14 ani de la Hollywood!

Drake, într-un nou scandal, din cauza prieteniei sale cu o puștoaică de la Hollywood!

Millie Bobby Brown, celebra actriță din Stranger Things, și-a înfuriat fanii după ce a dezvăluit că este foarte apropiată de Drake. Se pare că prietenia dintre cei doi a iscat o adevărată vâlvă, iar fanii actriței au criticat-o pe aceasta, susținând că diferența de vârstă dintre cei doi este prea mare. Ce-i drept, Millie are 14 ani și Drake 31, dar la urma urmei, cei doi spun că sunt doar foarte buni prieteni!

Millie a declarat că ea și Drake își trimit mesaje destul de des și că discută despre o mulțime de subiecte.

Chiar ne-am scris zilele trecute și mi-a zis că îi e dor de mine și i-am zis că și mie îmi este!”, a povestit actrița din Stranger Things.

Aceasta a mai spus că Drake îi dă sfaturi când vine vorba de băieți și că îl vede ca pe un adevărat model. Să fie doar atât?

Se pare că actrița are mare încredere în Drake și s-a simțit inconfortabil când a văzut reacțiile fanilor ei, așa că le-a oferit o explicație.

De ce trebuie să vă stresați atât pentru o prietenie? Vă purtați ciudat. Sunt norocoasă că mai sunt și oameni din industria asta care îmi oferă din timpul lor liber, ajutându-mă cu sfaturi înțelepte.

Sunt binecuvântată să am oameni minunați în viața mea. Nu vreau să-i alegeți voi pentru mine. E bine să ai alături de tine oameni care înțeleg ceea ce faci”, a scris Millie Bobby Brown, într-o postare pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.