Cool Stuff

Sezonul al 16-lea din „Anatomia lui Grey” ar putea fi ultimul! Uite ce a declarat Ellen Pompeo despre viitorul serialului!

Să fie acesta sfârșitul celui mai iubit serial?!

Oare este Meredith Grey (Ellen Pompeo) pregătită să-și agațe stetoscopul în cui? Superstarul serialului „Grey's Anatomy” a vorbit într-un interviu pentru Entertainment Weekly despre viitorul ei în cadrul serialului, unde a explicat că este în căutarea unei schimbări. 

Iată motivele reale pentru care actorii din „Anatomia lui Grey” au păsărit serialul!

Nu sunt pregătită momentan să fac un anunț oficial despre viitorul meu în cadrul acestui serial, însă cred că am terminat de spus toate poveștile. Cu siguranță sunt în căutare de o schimbare”, a declarat Ellen Pompeo.



Când Ellen Pompeo a semnat contractul în valoare de 20 de milioane de dolari pe an, ea a semnat atât pentru sezonul al 15-lea, cât și pentru al 16-lea. În urma contractului semnat, Ellen a devenit și producător al serialului.

Shonda Rhimes, cea care a creat serialul a declarat în trecut pentru E!News că show-ul se va termina o dată cu plecarea lui Ellen Pompeo.

Eu și Ellen avem un pact, atâta timp cât ea va juca eu voi face serialul. Așadar, serialul va exista atâta timp cât amândouă vom continua să lucrăm la el”, a explicat Shonda Rhimes, realizatoarea show-ului.

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.