Kiss Music News

O mai știți pe Kelly Clarkson? Uite cum arată artista acum!

Kelly Clarkson s-a schimbat foarte mult în ultimii opt ani! Iată ce mai face artista!

Kelly Clarkson și-a început cariera în anul 2002, după ce a devenit câștigătoarea primului sezon al emisiunii „American Idol”. Un an mai târziu, artista a scos primul album din cariera sa, intitulat „Thankful” și a dat lovitura în întreaga lume cu hituri precum „Because of You” sau „Behind These Hazel Eyes”. În ciuda faptului că vocea sa a fost apreciată de marii critici, și de premiile câștigate de-a lungul carierei, Kelly a intrat în ultimii ani într-un con de umbră.

Recent, singurul lucru care a intrat în atenția presei a fost greutatea artistei, care s-a schimbat mult din punct de vedere fizic, mai ales în ultimii opt ani de zile. Kelly Clarkson are doi copii, iar una dintre sarcini și-a pus amprenta asupra greutății sale.

Sunt unii oameni care se nasc slabi şi care au un metabolism grozav, eu nu sunt unul dintre ei. Aş vrea să am un metabolism mai bun, dar sunt alţi oameni care şi-ar dori să îşi facă prieteni uşor, aşa cum reuşesc eu. Întotdeauna îţi doreşti ce are altul. Nu sunt obsedată de greutatea mea”, spunea Kelly Clarkson.

În timp ce unele celebrităţi îşi doresc să fie cât mai slabe, Kelly Clarkson a recunocut că nu se simţea în pielea ei atunci când cântărea mai puţin.



Când eram cu adevărat slabă, voiam să mă sinucid. Mă simţeam cumplit, şi pe dinăuntru şi pe dinafară. Şi asta a durat patru ani. Dar nimănui nu-i păsa, căci din punct de vedere estetic arătam bine”, a declarat cântăreaţa într-un interviu pentru revista „Attitude”.

Cât despre cariera ei, Kelly este în prezent jurat la The Voice USA, alături de Jennifer Hudson, Adam Levine și Blake Shelton, iar cel mai recent album al cântăreței a fost lansat în 2017, fiind intitulat „Meaning of Life”.

Kelly Clarkson va porni în 2019 într-un turneu de promovare al albumului „Meaning of Life”, aceasta urmând să susțină concerte în America, începând cu data de 23 de ianuarie 2019, până pe 30 martie.

FOTO: Instagram, Fanpop

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.