Royals

FOTO | Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la nunțile altora

Iată care au fost cele mai tari ținute purtate de Kate Middleton, la nunțile la care a participat.

Kate Middleton a fost votată anul acesta cea mai influentă persoană din familia regală, în materie de stil vestimentar, așa că toată lumea este cu ochii pe ea, de fiecare dată când participă la un eveniment. De data aceasta, ne-am gândit să-i analizăm ținutele pe care le-a purtat la nunțile altora și să vedem care a fost cea mai tare apariție a Ducesei de Cambridge.

1. Kate Middleton a purtat un palton albastru de la Catherine Walker și o coroană cu flori, la nunta prietenei sale, Sophie Carter, care a avut loc pe 22 septembrie 2018.

2. Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția într-o creație Alexander McQueen, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care a avut loc pe 19 mai 2018.

3. Kate Middleton a atras atenția tuturor cu o rochie roz prăfuit, de la Alexander McQueen, pe care a purtat-o la nunta surorii sale, Pippa Middleton, pe 20 mai 2017.

4. Kate Middleton a purtat un palton creat de Missoni și o rochie cu flori albastre, la nunta lui Lucy Meade cu Charlie Budgett, în martie 2018. 

5. Lui Kate Middleton i se potrivesc de minune bulinele! Ducesa a purtat o rochie cu buline de la Topshop, la nunta lui William van Cutsem și a lui Rosie Ruck Keene, în 2013. Pe atunci, ducesa era însărcinată cu Prințul George.

6. În 2011, la nunta lui Mike Tindall cu Zara Phillips, Kate Middleton a strălucit într-o rochie crem, cu broderie, și a purtat aceeași pălărie Philip Treacy, pe care a avut-o și în 2018, la nunta Prințului Harry.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.