Kiss Music News

FOTO | Fiica Elenei Gheorghe a împlinit un an! Iată ce tort a avut micuța Amelie!

Elena Gheorghe i-ar rupt turta fiicel sale!

Elena Gheorghe i-a rupt turta fiicei sale, Amelie, duminică, 23 septembrie, la eveniment fiind prezente 125 de persoane. Familia și apropiații s-au adunat pentru a o sărbători pe micuță, iar Elena a fost cea care a cântat și a întreținut atmosfera.

Vedeta a organizat petrecerea pentru fetita ei în doar patru zile și totul a iesit ca la carte!

Am organizat petrecerea în 4 zile... Ni s-a amânat un concert pentru luna noiembrie și așa am avut și noi primul weekend liber și am zis că acum e momentul să-i rupem turta, așa că ne-am pus pe treabă. Inițial am zis să facem o petrecere pentru copii. dar suntem mulți, avem familie mare, prieteni mulți, n-aveam cum, cel puțin nu la turtă.

La petrecere n-am vrut să cânt, aveam de gând să cânt doar o melodie, am zis să fie doar DJ-ul, dar n-am scăpat... Am cântat muzica populară și muzică machedonească", povestește Elena Gheorghe.

 

Pentru petrecere, Elena Gheorghe a ales să decoreze localul în tonuri de alb, auriu și mov, iar tortul a fost cel care a atras privirile tuturor!

Elena a ales să poarte o rochie bleu, iar sora ei, Ana Pîrvulescu, a optat pentru o rochie neagră cu umeri bufanți și guler brodat. Mai târziu, Elena a purtat o altă rochie în nuanța roz, iar Amelie a purtat o rochiță asemănătoare cu cea a mamei sale.

Micuța a ales de pe tavă microfonul, peria și foarfeca, așa că ne gândim că Amelie sigur îi va călca pe urme mamei sale!

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.