Kiss Music News

Bebe Rexha i-a vândut un parfum Rihannei și apoi a ajuns să-i compună o piesă!

Bebe Rexha s-a întâlnit din nou după un an cu artista și i-a compus o piesă!

Bebe Rexha a dezvăluit în emisiunea Good Morning Britain că i-a vândut un parfum Rihannei, chiar cu un an înainte de a scrie piesa „The Monster”, care ulterior a fost înregistrată de Eminem și Riri.



Bebe Rexha, în vârstă de 29 de ani, a vorbit în cadrul interviului despre începuturile sale în industria muzicală și despre momentul în care i-a vândut Rihannei un parfum în 2012.

Un an mai târziu, drumurile celor două aveau să se intersecteze din nou, când melodia lui Bebe a fost înregistrată în studio de către Rihanna și Eminem, piesa ajungând în fruntea topurilor muzicale.

Purta un ruj roșu și ochelari de soare, nu aveam nicio idee că un an mai târziu aveam să scriu un hit pe care ea avea să-l cânte. Mi-a schimbat viața complet”, a declarat Bebe Rexha.

Artista a scris numeroase piese precum „Like a Champion”, pentru Selena Gomez și „The Monster” pentru Eminem și Rihanna, toate astea înainte să semneze propriul contract. Cariera ei a început acum șase ani când a făcut parte din trupa Black Cards.



După doi ani în trupă, Bebe Rexha a părăsit grupul pentru a urma o carieră solo. Inevitabil, talentul ei a dus-o departe, bifând o colaborare cu rapperul G-Eazy pentru piesa „Me, Myself and I”, care a ajuns pe  prima poziție în topul Billboard Hot Rap Songs.



FOTO: Twitter, HeadlinePlanet, Getty Images

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.