Royals

Prințesa Charlotte valorează mai mult decât fratele ei mai mare, Prințul George. Cât de importantă este pentru economia Marii Britanii!

Prințesa Charlotte, singura fiică a Ducilor de Cambridge, valorează mai mult decât fratele ei mai mare, Prințul George. Iată de ce!

Prințesa Charlotte, singura fiică a Ducilor de Cambridge, valorează mai mult decât fratele ei mai mare, Prințul George. Se pare că micuța este foarte importantă pentru economia Marii Britanii, ținând cont că aceasta, la doar trei ani, are deja un mare impact asupra  populației țării. Cum?

Conform unui studiu realizat de Reader's Digest, Prințesa Charlotte valorează cu 1,8 miliarde de dolari mai mult decât fratele ei, Prințul George, iar totul se datorează stilului vestimentar al Prințesei Charlotte, care influențează întreaga industrie fashion. Același studiu prevede că valoarea Prințului George este estimată la 4,8 miliarde de dolari, în timp ce valoarea surorii sale este de 6,8 miliarde de dolari.

Se pare că de curând, Kate Middleton a fost votată ca fiind cea mai influentă persoană din familia regală, în materie de stil vestimentar, iar Prințesa Charlotte a ocupat locul trei în top, după Meghan Markle.

Părinții din Marea Britanie vor să-și îmbrace fetițele ca niște prințese, iar principala lor sursă de inspirație este fiica Prințului William. De la pantofiori, la rochițe și coronițe, Prințesa Charlotte este un adevărat trendsetter!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.