Kiss Music News

FOTO | Jennifer Lopez, noua Wonder Woman? Iată prin ce transformări a trecut corpul artistei!

Iată cum arată Jennifer Lopez, după luni întregi de exerciții!

Jennifer Lopez are 49 de ani și arată mai bine ca oricând! Mulți se întreabă dacă aceasta a apelat la chirurgul estetician, pentru a-și conserva frumusețea de altă dată, sau dacă apelează la alte trucuri pentru a arăta atât de bine. 

Se pare că J.Lo are un stil de viață sănătos, declarând în mai multe interviuri că nu consumă deloc alcool și cafea. Pe lângă asta, artista petrece foarte mult timp la sală și nici măcar în vacanțe nu stă degeaba. 

Cântăreața și-a surprins de curând fanii cu o postare pe Instagram, în care brațele ei bine lucrate ne duc cu gândul la Wonder Woman! Oare cine deschide borcanele în bucătărie: J.Lo sau Alex Rodriguez?

Mă simt o super-femeie după show-ul din această seară! Când am început totul, mi-am zis că nu am cum să fac 15 concerte în 27 de zile, pentru că era prea mult... Dar mi-am promis că nu o să las nimic să mă doboare și că la final o să fiu mai puternică... O să fac mai mult sport și o să fiu în cea mai bună formă de până acum. Au fost momente în care eram obosită, când călătoream și trebuia să îmi fac timp pentru exerciții, așa cum puteam. Dar uite că au mai rămas doar 3 concerte! Și am atât de multe emoții, dar mă simt puternică, fericită și binecuvântată!”, a spus Jennifer Lopez, în descrierea fotografiei.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.