Kiss Music News

Vescan și Mira lansează „Ce-o Fi, O Fi”

Vescan și Mira au scos o super piesă!

Vescan revine cu un nou single în colaborare cu MIRA pentru piesa „Ce-o fi, o fi", o piesă despre sensul vieții, cu un mesaj puternic, emoționant. „Ce-o fi, o fi" a fost compusă de Vescan, Mahia Beldo, MIRA și Jo și produsă de Mahia Beldo, master Adi Colceru.

Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat în premieră cu Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipa care a semnat videoclipurile Carla's Dreams, dar și Delia, INNA, GGirls.

Ce-o fi, ce o fi" este o piesă la care am pus mult, mult suflet și mă bucur că mi s-a alăturat MIRA, o voce pe care o apreciez demult! Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai încercat să facem o piesă și acum vreo 5 ani, dar se pare că toate vin la timpul lor. Le mulțumesc mult tuturor pentru susținere, peace and love", a declarat Vescan.

Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit am reușit să scoatem această piesă împreună când planul nostru era încă de acum 5 ani să lansăm ceva. Atât eu, cât și Vescan ne-am pus tot sufletul în „Ce-o fi...o fi" și sunt convinsă că mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie", a spus MIRA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.