Cool Stuff

Robert Pattinson, „schimb” de iubite cu Shia LaBeouf

Asta da răsturnare de situație!

Shia LaBeouf și soția lui, Mia Goth, au divorțat după doi ani de căsnicie. Anunțul vine la scurt timp după apariția zvonurilor cum că actorul ar avea o relație cu cântăreața FKA Twigs, fosta iubită a lui Robert Pattinson. Însă, la două zile după anunț lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, Robert Pattinson fiind surprins cu Mia Goth.

Robert Pattinson și Mia Goth au fost văzuți împreună în Spania, la Festivalul de Film Internațional San Sebastian, unde au participat la o ședință foto pentru noul lor film „High Life”, pe care l-au filmat vara trecută.



Vestea că Shia LaBeouf în vârstă de 32 de ani divorțează a venit imediat după ce în presă au apărut fotografii cu actorul părăsind locuința din Londra a cântăreței FKA Twigs. FKA Twigs și Shia LaBeouf joacă împreună în filmul „Honey Boy”, ce urmează să fie lansat în perioada următoare.



Shia și Mia au depus actele de divorț. Separarea a fost amiabilă și toate detaliile legate de procedura de divorț vor rămâne private“, a declarat un purtător de cuvânt al actorului.



FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.