Kiss Music News

Ligia lansează single-ul și videoclipul „Hipnotizata"

Ligia revine cu piesa „Hipnotizata”!

Ligia, frumoasa roșcată care a adunat până în prezent milioane de vizualizări pe YouTube la piesele lansate, a revenit cu single-ul „Hipnotizata", iar noi suntem hipnotizați de noua sa piesă.

Atunci când trecem prinr-o etapă mai grea a vieții, este foarte important să nu ne lăsăm hipnotizați și să încercăm să găsim ieșirea din labirintul emoțiilor care ne vrăjesc. Piesa „Hipnotizata" exprimă această stare și o nuanțează în ideea în care ar trebui să o conțtientizăm și să încercăm să o evităm", declară Ligia.

Ca și în cazul anterioarelor piese, Ligia a compus și single-ul recent, iar de această dată a lucrat la muzică cu Mahia Beldo. Videoclipul este regizat de către Claudiu Stan, colaboratorul artistei la majoritatea clipurilor lansate.

La câteva luni după ce a născut, Ligia se reinventează și are un look powerful în videoclipul recent filmat, pentru care a lucrat pe partea de styling cu Christina Diaconu.

În clip apar și membrii trupei Ligia & Band, alături de care artista participă la evenimente, apariții TV sau concerte. Ligia a cucerit publicul și topurile cu piese ca „Fraiero" (ft Vescan), „30 de grade" (alături de F Charm), „Al tau impiedicat" etc. În plus, Ligia a participat în prima ediție X Factor, iar timbrul inegalabil și interpretările live excepționale au adus-o în finala concursului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.