Royals

Regina Marii Britanii are o mână falsă?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar avea o mână falsă! Iată cine i-a dăruit-o!

Regina Elisabeta a II-a este deja celebră pentru salutul ei de la balcon, care face parte din datoriile sale regale. Totuși, aceasta are și momente în care obosește, de vina fiind vârsta înaintată. Tocmai de aceea, un grup de studenți australieni i-au făcut cadou reginei o mașinărie cu o mână falsă.

I-au făcut cadou o mână falsă, acoperită cu o mănușă. Aceasta era prinsă de un mâner de lemn, care o ajuta să o fluture în aer. Lor li s-a părut un cadou îndrăzneț, iar Majestatea sa a fost încântată”, a povestit Prințesa Anne, în cartea „Queen of the World”.

Totuși, Prințesa Anne nu a dezvăluit dacă Regina ar fi folosit vreodată invenția. Între timp, unii specialiști au analizat deja aparițiile Reginei și ar fi dezvăluit că în 2012, aceasta ar fi fost surprinsă făcând mișcări diferite cu mâna, așa că cel mai probabil majestatea sa ar fi folosit proteza primită cadou.

Când vine vorba de saluturi regale, Prințesa Charlotte se descurcă cel mai bine! Fiica Prințului William a fost surprinsă deseori imitând-o pe Regina Marii Britanii, iar imaginile au devenit virale.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.