Kiss Music News

FreeStay și două „bad girls”, în noul videoclip al piesei „Prietena ei”

Haos, o răpire ca-n filme, două "bad girls" și câteva lucruri cenzurate - așa ai putea descrie, pe scurt, cel mai nou clip al băieților de la FreeStay.

Haos, o răpire ca-n filme, două "bad girls" și câteva lucruri cenzurate - așa ai putea descrie, pe scurt, cel mai nou clip al băieților de la FreeStay

Cu un sound funky și fresh, „Prietena ei" este cel de-al doilea single pe care Ristei i trupa sa îl lansează în 2018. Versurile au fost scrise de către Smiley, Florin Ristei și Dorian Micu, iar muzica a fost compusă de Smiley, Ristei, Costin Bodea, Lucian Nagy și Alin Ilies, toate după câteva seri de "creație", câteva platouri tradiționale, și câteva meciuri de Fifa18, pe holurile HaHaHa Production. 

Nu vă zic foarte multe despre clip, ci doar că, împreună cu Alex Ceaușu - regizorul, am reușit să redăm, destul de concret, greutățile și condițiile la care sunt supuși zilnic bărbații în societatea româneasca. Prietenele, Cora Ciolte și Andra Seiliuc, nu vin decât să întărească poziția femeii, care-și cere drepturile, uneori ignorând regulile și riscându-și libertatea, ea fiind acest "gât" care susține "capul" bărbatului. Bănuiesc că acum citești și te gândești că ori am luat-o razna, ori e doar o descriere mult prea serioasă, sau se poate ca videoclipul să fie chiar asa. În rest, ca să vă fac un rezumat, avem o zi de filmare, vreo 30 metri de funie groasă care cam lasă urme pe piele, niște banda adezivă care se lua cu câte un sfert din mustață de fiecare dată, un sutien tăiat, o ladă de bere, niște fumuri pe acolo care nu știm cum au apărut, de-aia le-am și cenzurat, 2 gagici și 6 baieti. Atât!", ne zice Florin Ristei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.