Cool Stuff

De ce femeile tinere sunt atrase de bărbații mai în vârstă?

Iată de ce femeile tinere preferă bărbații mai în vârstă! Ce îi face mai sexy pe bărbații maturi!

Ai văzut de multe ori cupluri celebre, în care diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți ți-a atras atenția! George Clooney și Amal, Beyonce și Jay-Z sau Donald și Melania Trump sunt doar câteva dintre exemplele care îți vin în minte de fiecare dată când vine vorba de diferențe mari de vârstă.

Cu siguranță ai avut și tu colege de liceu sau de facultate care se uitau după băieți mai mari și te-ai întrebat „ce văd la ei?”. De ce este un bărbat mai în vârstă mult mai atrăgător decât unul mai tânăr?

Specialiștii au studiat acest aspect din mai multe puncte de vedere și au ajuns la următoarele concluzii!

Bărbații mai în vârstă sunt mult mai romantici, înțelegători și răbdători

Aici este vorba doar de o generalizare, dar dacă aruncăm o privire pe rețelele de dating, cum ar fi Tinder sau Badoo, putem observa că tinerii nu se mai află în căutarea unei relații serioase. Totul este pe grabă și se bazează pe atracția de moment. În schimb, bărbații mai în vârstă au prins și perioada de dinainte de Tinder, când trebuia să te folosești și de alte strategii, pentru a ieși la un date.

Bărbații mai în vârstă au mai multă experiență...

 

Se pare că experiența a devenit un cuvânt foarte important în ultimii ani. De data aceasta nu ne referim la experiența profesională, pentru că o găsim pe Linkedin. Ceea ce le interesează pe femei este experiența unui bărbat din punct de vedere sexual. Studiile au dovedit că bărbații mai în vârstă se dedică mult mai mult în dormitor, pentru a-și satisface partenerele.

Bărbații mai în vârstă sunt manierați și ai ce să înveți de la ei!

La o întâlnire cu un bărbat mai în vârstă sunt puține șanse să te plictisești, în cel mai rău caz, vei pleca acasă cu câteva semne de întrebare și vei căuta câteva lucruri noi pe Google. Bărbaților mai în vârstă le place să-și învețe partenerele lucruri noi, să le surprindă cu cadouri și să le arate cât de manierați sunt.

Femeile sunt atrase de bărbați care seamănă cu tații lor.

Nu ar trebui să te surprindă faptul că unele femei își aleg parteneri care seamănă cu tații lor. Dacă o fată a avut un tată iubitor și protector, va avea aceleași așteptări și de la partenerul său de viață. În general, bărbații mai în vârstă sunt mult mai protectivi și responsabili, luând în calcul experiențele prin care au trecut de-a lungul timpului.

Ai spus cumva „daddy issues”?


Probabil că ai mai auzit expresia „daddy issues” și te-ai întrebat cum influențează asta viața unei femei. Se pare că în anumite cazuri, absența unei figuri paterne poate afecta comportamentul unei femei și deciziile acesteia. Dacă o fată nu s-a simțit iubită și protejată în copilărie, aceasta va căuta aceste sentimente într-o relație de cuplu, de cele mai multe ori cu un bărbat mai în vârstă.

Bărbații maturi se simt mai confortabil în pielea lor.

Un bărbat mai în vârstă a călătorit destul de mult, și-a cumpărat tot ce și-a dorit, a încercat o mulțime de lucruri și a trecut prin multe experiențe. Bărbații maturi se simt mai confortabil în pielea lor și nu mai simt atât de mult nevoia de a „se descoperi”. Pe lângă asta, un bărbat mai în vârstă știe deja ce vrea și nu va dori să schimbe ceva la partenera lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.