Game Of Thrones

Un personaj îndrăgit din „Game of Thrones“ se întoarce în sezonul final!

Acest personaj nu a mai apărut în serial din sezonul al șaselea!

Mai sunt doar câteva luni până va avea loc premiera ultimului sezon din „Game of Thrones“, iar producătorii serialului au o surpriză pentru fani. Un personaj îndrăgit se va reîntoarce pe micile ecrane, este vorba despre Ghost, lupul lui Jon Snow! 

Iată cum arată primele secvențe din ultimul sezon al serialului Game of Thrones!

O să-l vedeţi din nou. Are destule scene în sezonul opt. Este foarte prezent şi face câteva lucruri cool”, spune Joe Bauer, specialistul în efectele vizuale din cadrul serialului.

Ultima oară când Ghost a apărut în serial a fost în sezonul al șaselea. Ghost i-a fost loial stăpânului său, Jon Snow, până ce acesta a murit. Însă, după ce Jon Snow a fost readus la viață, lupul alb a dispărut.

Cât despre Kit Harrington (Jon Snow), acesta are deja planuri mari după terminarea serialului Game of Thrones. Actorul a declarat într-un interviu pentru The Guardian că își dorește o schimbare de look.

Iată ce staruri din Game of Thrones au venit la nunta lui Jon Snow!

Mi-ar plăcea să mă bucur de liniște o perioadă, să-mi tund părul, să încerc să mă transform puțin, să nu mă mai recunoască lumea după personajul pe care l-am interpretat. Vreau să fac lucruri noi și să am un nou look pentru asta!“, a declarat Kit Harington.

FOTO: Insider

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.