Cool Stuff

FOTO | Zece vedete care au fost arestate. Iată motivele!

Iată câteva imagini cu vedetele de la Hollywood în alte ipostaze decât cele obișnuite!

Ai văzut de nenumărate ori fotografii cu vedetele de la Hollywood pe covorul roșu sau în alte ipostaze, însă știai că și ele au fost certate cu legea, unele chiar pentru mult timp? Imaginile cu starurile în momentul arestării sunt cu adevărat spectaculoase, unele dintre fotografii ajungând chiar virale pe internet.

1. Nicki Minaj



Artista a fost arestată în 2003, pentru deținerea ilegală a unui pistol, pe care avea de gând să-l folosească. La vremea aceea, Nicki avea doar 20 de ani și era chelneriță la Red Lobster.

2. Justin Bieber



În 2014, Justin Bieber a fost arestat în Miami Beach pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, acesta având și carnetul de conducere expirat.

3. Lindsay Lohan



Actrița din „Mean Girls” a fost arestată de nenumărate ori pentru diverse motive: conducerea sub influența băuturilor alcoolice, posesie de droguri, distrugerea mașinilor, iar lista continuă...

4. Nina Dobrev



Imediat după ce primul episod al serialului „The Vampire Diaries” a fost lansat, Nina, alături de alți actori a fost arestată pentru perturbarea liniștii publice și multe altele.

5. The Weeknd



În ianuarie 2015, cântărețul a fost implicat într-o altercație într-un club de striptease din Las Vegas. În momentul în care polițiștii au încercat să-i despartă, The Weeknd l-a lovit pe un ofițer în cap, acesta fiind arestat pentru violență, însă din fericire artistul nu și-a petrecut noaptea la închisoare.

6. Travis Scott



Rapperul a fost arestat pentru incitare la violență și pentru punerea în pericol a unui minor la unul din concertele sale.

7. Paris Hilton



În 2010, Paris Hilton a fost arestată pentru posesie de droguri, așa că fostul star TV și-a petrecut și câteva nopți la închisoare după ce a încălcat cererile eliberării condiționate și a continuat să conducă cu permisul expirat.

8. Shia LaBeouf



Shia a fost arestat în 2015 pentru perturbarea liniștii publice, după ce a încercat să intre cu forța într-un bar din Austin, deși fusese deja dat afară.

9. Bruno Mars



Bruno a fost arestat în 2010 pentru posesie de droguri, acesta declarând pentru revista GQ că vrea să uite acel incident.

10. Chris Brown



Artistul a fost arestat din nou acum câteva luni, după ce a lovit un bărbat pentru că acesta încerca să-i facă poze fără acordul său. Să nu uităm și de incidentul din 2009, când artistul a fost acuzat de agresiune asupra Rihannei.

FOTO: Seventeen

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.