Kiss Music News

Becky G - „Le-am cerut voie bunicilor pentru a mă muta cu iubitul meu!”

Se pare că Becky G s-a mutat cu iubitul ei! Iată ce părere are familia artistei!

Deși are doar 21 de ani, Becky G se bucură deja de un succes răsunator, căruia reușește să îi facă față cu brio. Tânăra artistă a dat dovadă de multă maturitate în interviurile pe care le-a acordat până acum, declarând recent că nu ar face nimic diferit, dacă ar trebui să o ia de la capăt.

Recent m-am tot gândit la ce doresc să împărtășesc cu fanii mei și sunt anumite momente speciale pe care vreau să le arăt, dar în același timp, aș vrea ca ei să înțeleagă că viața mea nu e tot timpul așa. Ceea ce văd ei este doar o parte mică, microscopică, bine filtrată și editată, a vieții mele. Mi se pare că se pune prea multă presiune în a fi perfect pe social media. Trăim cu percepția că trebuie să fim mereu fericiți.

Înainte mă gândeam de două ori dacă voiam să o postez o fotografie în care apăream nemachiată. Acum nu-mi mai pasă de lucrurile astea, pentru că mă simt bine în pielea mea”, a declarat Becky G.

Pe lângă asta, Becky G a vorbit cu mult curaj și despre relația pe care o are cu fotbalistul Sebastian Lletget. Se pare că artista a făcut deja următorul pas și s-a mutat împreună cu acesta.

Sunt mexicancă, așa că nu ar trebui să mă mut cu iubitul meu, până nu ne căsătorim.  Le-am spus bunicilor mei despre asta și ei mi-au dat binecuvântarea lor, pentru că nu voiam să se supere me mine. Respect mult valorile familiei mele și tradițiile, dar în același timp cred că trebuie să-mi încerc norocul, atâta timp cât nu e vorba de lucruri care m-ar da peste cap”, a povestit Becky G.

Deși cei doi locuiesc împreună, aceștia nu se gândesc la căsătorie deocamdată, artista declarând că se bucură de ceea ce trăiește în acest moment, și că nu consideră că își irosește timpul alături de iubitul ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.