Kiss Music News

Cum s-a schimbat viața lui Mike Posner, după moartea lui Avicii

Iată cum l-a influențat moartea lui Avicii pe Mike Posner!

Mike Posner este genul de artist care lansează destul de rar câte o piesă, iar atunci când o face, noul single devine garantat hit! După succesul pe care l-a avut cu „I Took A Pill In Ibiza”, Mike s-a gândit să ia o pauză, și s-a mutat înapoi în Detroit, pentru a avea grijă de tatăl său, care era bolnav.

Mi-am vândut casa din Los Angeles, ca să fiu alături de tata, în ultimele lui clipe – asta am făcut. Apoi m-am mutat înapoi, mă apucasem să scriu iar piese și Avicii a murit. Era cel mai bun prieten al meu”, a spus Mike Posner.

După ce și-a pierdut tatăl și cel mai bun prieten, Mike s-a gândit să se înroleze în armată.

Când cânți, ești agitat, pentru știi că reputația ta este în joc, de fiecare dată când urci pe scenă. Ești pe val și începe să-ți placă. Dar când ești în armată, viața ta este în joc și știi că ai o singură șansă”, a declarat Mike Posner.

Acum, artistul a revenit cu un nou look: și-a lăsat părul să crească și are barbă! Nu ne așteptam să-l vedem pe Mike Posner, transformat într-un roșcat bărbos.

Pe lângă asta, cântărețul a lucrat și la un album nou, care va fi lansat în ianuarie. Până atunci, ne putem bucura de prima piesă de pe noul material: „Song about you”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.