Royals

Kate Middleton, criticată aspru de actriţa Keira Knightley

Se pare că imaginea de mamă perfectă a lui Kate Middleton nu îi este pe plac actriţei Keira Knightley!

Se pare că imaginea de mamă perfectă a lui Kate Middleton nu îi este pe plac actriţei Keira Knightley, care a criticat-o pe Ducesa de Cambridge, într-un interviu recent.

Keira a povestit despre sarcina sa şi despre momentul naşterii, pe care l-a descris într-un mod destul de brutal: „Îmi ieşiseră ochii din cap. Aveam mâinile în aer. Ţipam. Apoi mi-au pus copilul la piept, plin de sânge, cu capul aşa de moale. Pulsa, suspina, plângea”.

Comparându-şi sarcina cu cea a lui Kate Middleton, Keira a declarat că nu-şi poate imagina cum Ducesa „a ieşit din spital după şapte ore de la naştere, fiind machiată şi purtând tocuri”. Actriţa consideră că ducesa ar trebui să profite de ocaziile în care este fotografiată alături de copiii ei şi să fie un adevărat model pentru celelalte mame, ţinând cont că ea este „chipul pe care lumea vrea să îl vadă”.

Fiica lui Knightley, Edie, s-a născut în 2015, în acelaşi an în care s-a născut şi Prinţesa Charlotte, aşa că actriţa şi-a permis să facă o comparaţie. Keira consideră că imaginea Ducesei este foarte importantă pentru femeile din întreaga lume, aşa că o pune la zid pe Kate Middleton, declarând:

Ascunde tot. Ascunde-ne durerea, trupurile care suferă, sânii care se lasă, hormonii care fierb în noi. Ai grijă să araţi formidabil. Să fii stylish, să nu arăţi că doar ce ai ieşit de pe terenul de luptă, Kate. La şapte ore după ce te-ai luptat cu viaţa şi cu moartea, la şapte ore după ce corpul tău s-a deschis şi după ce a ieşit o viaţă de acolo... Să nu arăţi nimic. Să nu spui nimic. Doar să stai cu fetiţa ta în braţe şi să te laşi fotografiată de o armată de fotografi”, a spus Keira Knightley.

Ce-i drept, Kate Middleton are deja experienţă cu naşterile, aşa că există mari şanse ca cea de-a doua sarcină să fi fost mult mai uşoară şi diferită de cea a actriţei Keira Knightley.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.