Cool Stuff

Dakota Johnson din „Fifty Shades of Grey” și-a dezvăluit numărul de telefon, iar acum o poți suna chiar tu!

Dakota Johnson din Fifty Shades of Grey i-a surprins pe toți participanții festivalului Global Citizen din New York, după ce a apărut pe scenă și și-a făcut public numărul de telefon.

Dakota Johnson din Fifty Shades of Grey i-a surprins pe toți participanții festivalului Global Citizen din New York, după ce a apărut pe scenă și și-a făcut public numărul de telefon. Se pare că gestul actriței este legat de o campanie, prin care le încurajează pe victimele abuzurilor sexuale să vorbească despre problemele lor.

Vreau să vă ajut – femei și fete din întreaga lume – vreau să vă spuneți povestea!”, a spus Dakota Johnson.

Actrița și-a scos telefonul din buzunar și le-a spus tuturor: „Aici aveți numărul meu de telefon. Vreau să mă sunați si să-mi spuneți povestea voastră într-un mesaj în căsuța vocală. Sau puteți să îmi trimiteți un mesaj pe adresa dakota.johnson@globalcitizen.org și să-mi spuneți prin ce ați trecut ca femei, ce v-a făcut să suferiți. Chiar dacă nu vorbim aceeași limbă, nu-i nimic. Am o echipă pentru asta. Vom traduce tot. Și dacă vreți să mă amenințați, am o echipă și pentru asta”, a spus Dakota Johnson.

Numărul la care o puteți contacta pe Dakota Johnson este 212-653-8806.

Actrița a anunțat că va păstra toate poveștile și că le va transforma într-o compilație, pentru ca vocea femeilor din întreaga lume să poată fi auzită. „Împreună putem să facem o lume în care EA este egală”, a spus Dakota Johnson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.